Auto Louwes nieuwe en gebruikte auto's - ABC onderhoud

ABC onderhoud

Met het ABC onderhoud worden op het juiste moment de door de fabriek voorgeschreven onderhoudsbeurten uitgevoerd; niets meer en niets minder. Elke onderhoudsbeurt heeft zijn eigen tarief, inclusief olie verversen, een oliefilter, milieutoeslag, ‘klein materiaal’ en BTW.

Afhankelijk van de leeftijd van uw auto, de kilometerstand en het gebruik kunnen er ook andere aan slijtage onderhevige onderdelen, zoals bougies en luchtfilters, volgens fabrieksvoorschrift vervangen worden. Dit is bij een C grote beurt in de prijs opgenomen. Eventuele extra werkzaamheden worden natuurlijk altijd van tevoren met u overlegd.

Dat hangt af van het merk en type (benzine of diesel), het bouwjaar en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt. In overleg met ons of met behulp van uw onderhoudsboekje kiest u altijd de juiste onderhoudsbeurt.

Tijdens het onderhoud en/of reparatie hebben wij tegen een zeer aantrekkelijk tarief een vervangende auto beschikbaar. Vraag onze bij de receptie naar de mogelijkheden.Tevens hebben wij gratis leenfietsen voor uw gemak!!!

 

Maak een afspraak

 

Auto Louwes onderhoud

ABC onderhoud BandenOnderdelenUitlaten
Airco ServiceDiagnose specialistRemmenUitlijnen
APK keuringOlie verversenSchadeherstel

Dat hangt af van het merk en type (benzine of diesel), het bouwjaar en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt. In overleg met ons of met behulp van uw onderhoudsboekje kiest u altijd de juiste onderhoudsbeurt.

Tijdens het onderhoud en/of reparatie hebben wij tegen een zeer aantrekkelijk tarief een vervangende auto beschikbaar. Vraag onze bij de receptie naar de mogelijkheden. Tevens hebben wij gratis leenfietsen voor uw gemak !!!

Auto Louwes nieuwe en gebruikte auto - Occasions

Occasions

Auto Louwes verkoopt zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Personenauto’s in alle prijsklassen, bedrijfswagens van klein tot 3500 kg. laadvermogen.

Auto Louwes nieuwe en gebruikte auto - Private lease

Private lease

Auto Louwes kan u een passend voorstel maken op basis van een nieuwe of jong gebruikte auto naar keuze. Het maandbedrag wordt berekend aan de hand van de aanschafwaarde van de auto, het aantal kilometers dat u denkt te gaan rijden en de totale looptijd van de leaseperiode.

Auto Louwes - nieuwe en gebruikte auto's - Onderhoud

Diensten

Met een regelmatige onderhoudsbeurt voorkomt u onaangename en dure verrassingen. Auto Louwes biedt professionele en vakkundige service voor onderhoud en reparaties. Wij gaan snel en efficiënt te werk en houden de kosten daardoor minimaal.