Auto Louwes nieuwe en gebruikte auto's -

Onderdelen

Uiteraard leveren wij nieuwe (originele) onderdelen. Daarnaast stelt ons uitgebreide netwerk van toeleveranciers ons in staat om voor een zeer betaalbare prijs goede gebruikte onderdelen te leveren.

Zomer - en winterbanden

Informeer naar ons assortiment banden, wij geven u de prijzen inclusief BTW en montage. Als extra service slaan wij uw winter- en zomerbanden tegen een kleine vergoeding op!

Accessoires

Autoradio’s

In onze showroom vindt u een overzichtelijke opstelling van allerlei type radio’s. Analoog, digitaal, MP3/MP2 player en CD-wisselaars. Wij bouwen de radio gratis in. Afhankelijk van het type is het inbouwen klaar terwijl u wacht.

Navigatiesysteem – v.a. € 99,-

Een must voor de moderne automobilist! Voor uw werk maar ook om uw vakantiebestemming snel en makkelijk te vinden. Wij hebben een ruime keuze in navigatiesystemen en bouwen deze gratis in. Ook makkelijk over te plaatsen, als u een andere auto koopt.

Licht metalen velgen – v.a. € 99,- p/st

Licht metalen velgen geven uw auto nét even die andere uitstraling. In onze showroom kunt u kiezen uit diverse modellen. Iedere velg wordt specifiek op uw auto afgestemd. De levertijd is gemiddeld twee dagen, waarna een snelle montage volgt.

Gebruikte onderdelen

Ons uitgebreide netwerk van toeleveranciers stelt ons ook in staat om voor een zeer betaalbare prijs gebruikte onderdelen te leveren. Stel: u heeft een nieuw dashboard kastje nodig? Waarom dan veel geld uitgeven aan een splinternieuwe, terwijl wij u veel goedkoper een gebruikt exemplaar kunnen leveren.
Uiteraard leveren wij ook nieuwe (originele) onderdelen.

 

Maak een afspraak

 

Auto Louwes onderhoud

UitlijnenBandenAPK keuringUitlaten
Olie verversenRemmenAirco Service
ABC onderhoud OnderdelenSchadeherstel

Vind snel een trekhaak voor uw auto!

Zoeken op kenteken of op merk.

Eenvoudig uw trekhaak bestellen. Inclusief montage!

Trekhaken.nl: dé trekhakenspecialist met montage door heel Nederland!

Bij trekhaken.nl bestelt u snel en eenvoudig online uw trekhaak met montage voor uw auto. Trekhaken van trekhaken.nl zijn geschikt voor caravans, aanhangwagens, vouwwagen en fietsendragers. Onze trekhaken zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen.

Auto Louwes nieuwe en gebruikte auto - Occasions

Occasions

Auto Louwes verkoopt zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Personenauto’s in alle prijsklassen, bedrijfswagens van klein tot 3500 kg. laadvermogen.

Auto Louwes nieuwe en gebruikte auto - Private lease

Private lease

Auto Louwes kan u een passend voorstel maken op basis van een nieuwe of jong gebruikte auto naar keuze. Het maandbedrag wordt berekend aan de hand van de aanschafwaarde van de auto, het aantal kilometers dat u denkt te gaan rijden en de totale looptijd van de leaseperiode.

Auto Louwes - nieuwe en gebruikte auto's - Onderhoud

Onderhoud

Met een regelmatige onderhoudsbeurt voorkomt u onaangename en dure verrassingen. Auto Louwes biedt professionele en vakkundige service voor onderhoud en reparaties. Wij gaan snel en efficiënt te werk en houden de kosten daardoor minimaal.