Auto Louwes nieuwe en gebruikte auto's -

Schade herstel

Schade aan uw auto is een uiterst vervelende zaak en wij wensen u het ook niet toe. Toch kunt ú ook met schade geconfronteerd worden. Mocht u in een dergelijke situatie verzeild raken, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij kunnen het gehele traject van expertise, herstel tot en met de financiële afwikkeling voor u verzorgen. Wij hebben met alle belangrijke schadeverzekeraars bindende afspraken gemaakt. U hoeft ons alleen de sleutel van uw auto te overhandigen en wij doen de rest. Tevens krijgt u uiteraard op het uitgevoerde herstelwerk garantie.

Ruitreparatie

Uw voorruit bepaalt uw zicht op de weg. Als daar iets mee aan de hand is dan bent u bij ons zichtbaar aan het beste adres. Het ongeluk zit soms in een klein steentje en dat kan betekenen dat uw voorruit kapot gaat of beschadigd wordt.

Mocht uw ruit alleen een inslag hebben, dan kunnen wij de inslag nagenoeg onzichtbaar herstellen. Een inslag beschadigt vaak alleen de buitenste laag van uw ruit. De hierdoor ontstane put kan met hars worden volgespoten. Na uitharding heeft de hars praktisch dezelfde eigenschappen als glas en wordt dan nagenoeg onzichtbaar. Mocht u niet verzekerd zijn voor dit soort schade, dan betaalt u bij ons een vaste prijs van 70,00 Euro exclusief B.T.W.

In geval van een kapotte ruit kunt u bij ons terecht voor een identieke, originele fabrieksvoorruit. Tevens hebben wij het vakmanschap om de voorruit te plaatsen. Wanneer u verzekerd bent tegen ruitbreuk, zorgen wij voor de verdere afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij. Het enige dat u bij ons betaalt is uw eventuele eigen risico inclusief B.T.W. per schade geval. Heeft u geen verzekering voor ruitbreuk dan hebben wij speciale tarieven voor u. Ook kunt u voor het graveren van ruiten bij ons terecht.

Reparatie van kleine beschadigingen en deukjes

Tot voor kort hadden kleine beschadigingen aan de carrosserie van de auto vaak grote gevolgen. Meestal werden de beschadigde delen noodgedwongen vervangen, dure en tijdrovende ingrepen! Met nieuwe reparatiesystemen is het nu mogelijk om, tegen een fractie van gebruikelijke vervangingskosten, zulke kleine beschadigingen te repareren op een professionele wijze. Vervangen, overspuiten etc. is hiermee overbodig geworden. Door speciale reparatieprogramma´s wordt op de plaats van de beschadiging zelfs de structuur zodanig gereproduceerd dat niet meer zichtbaar is waar de beschadiging heeft gezeten. Goed voor de portemonnee en het milieu!

 

Maak een afspraak

 

Auto Louwes onderhoud

UitlijnenBandenAPK keuringUitlaten
Olie verversenRemmenAirco Service
ABC onderhoud OnderdelenSchadeherstel

 

Auto Louwes, Het adres voor uw schade reparatie

 Auto Louwes - nieuwe en gebruikte auto's - Schadeherstel werkplaats

Auto Louwes heeft vervangend vervoer beschikbaar tegen een kleine vergoeding. Tevens kunt u gebruik maken van een gratis leenfiets. Wij kunnen op verzoek ook uw auto halen en brengen in de omgeving van Roden.

Auto Louwes - nieuwe en gebruikte auto's - Schadeherstel vervangend vervoer

Auto Louwes nieuwe en gebruikte auto - Occasions

Occasions

Auto Louwes verkoopt zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Personenauto’s in alle prijsklassen, bedrijfswagens van klein tot 3500 kg. laadvermogen.

Auto Louwes nieuwe en gebruikte auto - Private lease

Private lease

Auto Louwes kan u een passend voorstel maken op basis van een nieuwe of jong gebruikte auto naar keuze. Het maandbedrag wordt berekend aan de hand van de aanschafwaarde van de auto, het aantal kilometers dat u denkt te gaan rijden en de totale looptijd van de leaseperiode.

Auto Louwes - nieuwe en gebruikte auto's - Onderhoud

Onderhoud

Met een regelmatige onderhoudsbeurt voorkomt u onaangename en dure verrassingen. Auto Louwes biedt professionele en vakkundige service voor onderhoud en reparaties. Wij gaan snel en efficiënt te werk en houden de kosten daardoor minimaal.