Auto Louwes nieuwe en gebruikte auto's -

Diagnose specialist

Moderne auto’s beschikken over een computer die alle elektronica regelt. Bij storingen brandt vaak een storingslampje in het dashboard.
Het auto uitlezen met computer is vaak een goede eerste stap in het opsporen van het probleem.
Met de foutcode of foutcodes kan de oorzaak van het probleem direct in beeld zijn. Het kan ook zijn dat een grondige auto diagnose nodig is om de oorzaak te traceren.

AUTO LOUWES is GMTO diagnose specialist en zijn gespecialiseerd in het stellen van de juiste storingsdiagnose en kan geconstateerde gebreken in overleg oplossen.
Heeft u een storing aan uw auto die uw eigen garage niet kan oplossen, neem dan zeker contact met ons op!
Met ons kunt u veel tijd, geld en energie besparen zodat u wellicht onnodige reparaties kan voorkomen en u niet op zoek hoeft naar een andere auto.

Door de geavanceerde techniek van modernere auto's is het voor garagebedrijven steeds lastiger om storingen op te sporen. De auto uitlezen via een computer biedt onvoldoende inzicht in de herkomst van de storing. Als het goed is, verwijst uw eigen dealer/garagebedrijf u als klant dan door naar een (GMTO) diagnosespecialist. Maar vaak worden auto-onderdelen nog op goed geluk vervangen.

Het risico op verkeerde beslissingen is groot, met hoge kosten en ergernis als gevolg. Dure onderdelen worden vervangen waarvan achteraf blijkt dat deze het probleem niet veroorzaken. Mensen doen soms zelfs afstand van hun vertrouwde auto terwijl deze gewoon gerepareerd had kunnen worden. En dan hebben we het nog niet over de ergernis en het tijdverlies door het veelvuldige garagebezoek en het missen van uw auto.

Deze onkosten en frustratie kunt u voorkomen door een professionele auto storingsdiagnose te laten uitvoeren! Met specialistische apparatuur wordt uw auto doorgelicht op mogelijke defecten. Onze gecertificeerde auto diagnosespecialisten kunnen aan de meetresultaten vaak direct en onmiskenbaar zien welk auto-onderdeel/onderdelen de storing veroorzaakt.

Het herstellen van de auto kunt u gewoon via uw eigen dealer/garagebedrijf laten verlopen. Indien gewenst kunnen wij uw auto ook gelijk herstellen. Zo blijft u niet heen en weer rijden tussen garages en kunt u snel weer veilig met uw auto de weg op. In de geruststellende wetenschap dat het probleem echt is opgelost en u niet teveel heeft betaald!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de kosten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, dan helpen we u graag verder. 

Maak een afspraak

 

Auto Louwes onderhoud

ABC onderhoud BandenOnderdelenUitlaten
Airco ServiceDiagnose specialistRemmenUitlijnen
APK keuringOlie verversenSchadeherstel

Auto Louwes nieuwe en gebruikte auto - Occasions

Occasions

Auto Louwes verkoopt zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Personenauto’s in alle prijsklassen, bedrijfswagens van klein tot 3500 kg. laadvermogen.

Auto Louwes nieuwe en gebruikte auto - Private lease

Private lease

Auto Louwes kan u een passend voorstel maken op basis van een nieuwe of jong gebruikte auto naar keuze. Het maandbedrag wordt berekend aan de hand van de aanschafwaarde van de auto, het aantal kilometers dat u denkt te gaan rijden en de totale looptijd van de leaseperiode.

Auto Louwes - nieuwe en gebruikte auto's - Onderhoud

Diensten

Met een regelmatige onderhoudsbeurt voorkomt u onaangename en dure verrassingen. Auto Louwes biedt professionele en vakkundige service voor onderhoud en reparaties. Wij gaan snel en efficiënt te werk en houden de kosten daardoor minimaal.