Auto Louwes nieuwe en gebruikte auto's - Nieuwe auto’s

Nieuwe auto’s

Uiteraard kunt u ook uw nieuwe auto bij Auto Louwes aanschaffen. Wij leveren u als intermediair nieuwe auto’s van alle gangbare merken en modellen. En met behoud van de fabrieksgarantie!

Advies

Een nieuwe auto is een flinke uitgave. De enorme hoeveelheid merken, modellen en uitvoeringen maakt de keuze van de juiste auto steeds lastiger. Bij aanschaf van een nieuwe auto is de rol van Auto Louwes helder. Wij zijn niet gebonden aan één bepaald merk en wij zullen u dus altijd op een objectieve manier adviseren. Samen met u zoeken wij een auto die past bij úw wensen en bij úw budget. Er zijn vele merken, modellen en uitvoeringen op de markt, in net zoveel verschillende prijsklassen. Tegenwoordig zijn nieuwe modellen vaak gericht op specifiek gebruik. Denk maar aan de populaire SUV’s (Sports Utility Vehicle) en MPV’s (Multi Purpose Vehicle) Vooraf is het dus zaak goed na te denken over uw aanschaf. Hoeveel wilt u besteden? Hoe gaat u de auto gebruiken? Wat vindt u belangrijk? Vragen die u bij aanschaf goed moet afwegen.

Restwaarde

Maar het is ook goed om te weten dat de ene uitvoering, straks als gebruikte auto, veel populairder is dan de andere. Zo is bijvoorbeeld een gebruikte auto met airconditioning meer in trek dan een auto zonder. En een auto met een metallic lak heeft een hogere restwaarde dan dezelfde auto met een standaard lak. Een iets hogere investering kan dus een hogere restwaarde opleveren! Vraag daarom objectief advies. Wij adviseren u met alle plezier over de mogelijkheden.

Fabrieksgarantie

Er zijn nogal wat spookverhalen over de fabrieksgarantie op een nieuwe auto. Die zullen we voor eens en voor altijd uit de wereld helpen. Koopt u uw nieuwe auto via Auto Louwes, dan behoudt u gewoon de fabrieksgarantie. Dat geldt ook als u uw nieuwe auto elders heeft gekocht en het onderhoud door Auto Louwes laat uitvoeren. Wat anderen ook zeggen. Het is namelijk verplicht in de Europese wetgeving. Alleen als u bij een defect daadwerkelijk een beroep op de garantie doet, eist de fabrikant dat de betreffende reparatie wordt uitgevoerd door een merkdealer. Maar ook in zo’n geval kunt u uw auto gewoon bij ons brengen. Wij zorgen dan voor u dat de merkdealer wordt ingeschakeld, zodat uw garantieclaim probleemloos wordt afgehandeld.

U kunt dus altijd terecht bij Auto Louwes. Dicht in de buurt en mét volledig behoud van de fabrieksgarantie.

Auto Louwes nieuwe en gebruikte auto - Occasions

Occasions

Auto Louwes verkoopt zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Personenauto’s in alle prijsklassen, bedrijfswagens van klein tot 3500 kg. laadvermogen.

Auto Louwes nieuwe en gebruikte auto - Private lease

Private lease

Auto Louwes kan u een passend voorstel maken op basis van een nieuwe of jong gebruikte auto naar keuze. Het maandbedrag wordt berekend aan de hand van de aanschafwaarde van de auto, het aantal kilometers dat u denkt te gaan rijden en de totale looptijd van de leaseperiode.

Auto Louwes - nieuwe en gebruikte auto's - Onderhoud

Diensten

Met een regelmatige onderhoudsbeurt voorkomt u onaangename en dure verrassingen. Auto Louwes biedt professionele en vakkundige service voor onderhoud en reparaties. Wij gaan snel en efficiënt te werk en houden de kosten daardoor minimaal.